«Μένουμε Ευρώπη» -Συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα υπέρ της παραμονής στο ευρώ - iefimerida.gr

«Μένουμε Ευρώπη» -Συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα υπέρ της παραμονής στο ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μέρα μετά τη χθεσινή συγκέντρωση κατά της λιτότητας, η οποία δεν είχε την ανταπόκριση που ανέμεναν οι διοργανωτές, διοργανώνεται σήμερα στο ίδιο σημείο συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ.

Η συγκέντρωση υπέρ του ευρώ διοργανώθηκε μέσω των social media, με αποστολή ενημερωτικού υλικού σε περισσότερους από 30.000 χρήστες. Το σύνθημα των διαδηλωτών απόψε θα είναι «Μένουμε Ευρώπη», καθώς, όπως σημειώνει η ομάδα των διοργανωτών της συγκέντρωσης, ο στόχος τους είναι να καταθέσουν «την αγωνία και τη διαμαρτυρία μιας μεγάλης μερίδας πολιτών για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης».

Η συγκέντρωση αυτή γίνεται σε απάντηση αυτής που έγινε χθες κατά της λιτότηας με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και στην οποία έδωσαν το παρόν 5.000 πολίτες, με μεγάλο ποσοστό των συγκεντρωμένων να είναι άνω των 55 ετών.

«Μένουμε Ευρώπη» -Συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα υπέρ της παραμονής στο ευρώ  | iefimerida.gr 0

Στάζει χολή η Αυγή για τη σημερινή συγκέντρωση

Η μικρή ανταπόκριση του κόσμου στην χθεσινή διαδήλωση στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ δυσαρέστησε τα στελέχη του κόμματος και απογοήτευσε πολλούς. Ο διευθυντής της Αυγής Βασίλης Μουλόπουλος, μάλιστα, προσπαθεί να ακυρώσει τη σημερινή ευρωπαϊκή διαδήλωση και προκαταλαμβάνει ότι σε αυτή θα δώσουν το παρόν πλούσιοι για να διεκδικήσουν, όπως γράφει «έναν κόσμο χωρίς φτωχούς». Το άρθρο του κ. Μουλόπουλου έχει τίτλο «Το Tea Party πάει Σύνταγμα».

Πορεία και οι αντιεξουσιαστές !

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στις 17:00 αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν πορεία προς το Σύνταγμα, λίγο πριν φτάσουν όσοι θα συμμετεχουν στην πορεία υπέρ της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ