Σαρλίζ Θερόν -Σον Πεν: Χώρισαν!

Πριν από ένα μήνα «έκαψαν» τις Κάννες στην παρουσίαση της ταινίας Mad Max Fury Road. Σήμερα, ο έρωτάς τους δεν είναι παρά παρελθόν. Η Σαρλίζ Θερόν και ο Σον Πεν χώρισαν.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στο Χόλιγουντ. Ενα από τα πιο γκλαμουράτα ζευγάρια του αμερικανικού κινηματογράφου έβαλαν τίτλους τέλους στη σχέση τους που κράτησε ενάμιση χρόνο. Σύμφωνα με το Us Weekly, που επικαλείται πολλές πηγές, οι δύο σταρ δεν είναι πια μαζί.


Η τελευταία τους εμφάνιση θα μείνει αξεχαστη. Η νοτιοαφρικανή καλλονή ήταν απόλυτα θεσπέσια στην κίτρινη τουαλέτα της, δίπλα στον όμορφο-άσχημο γόη του Χόλιγουντ, ο οποίος είχε επωφεληθεί από το ταξίδι του Ολάντ στην Αϊτή για να επιστρέψει μαζί του στο αεροπλάνο.
Η Θερόν και ο Πεν έζησαν μαζί 18 μήνες και ο ηθοποιός την είχε μάλιστα ζητήσει σε γάμο, όταν πήγαν μαζί ένα ρομαντικό ταξιδάκι στο Παρίσι, τον Μάιο του 2014. «Δεν φορούν δαχτυλίδι, αλλά είναι αρραβωνιασμένοι» έλεγε μια πηγή στο Us Weekly, εκείνη την εποχή.
Το ζευγάρι έβγαινε μάλιστα με τον υιοθετημένο γιό της Θερόν που ο Πεν είχε θελήσει να υιοθετήσει με την σειρά του. Δήλωναν, επίσης, ότι θέλουν να υιοθετήσουν μαζί ένα παιδί.

Η Θερόν έλεγε ότι ο Σον Πεν ήταν ο έρωτας της ζωής της. Και το εξηγούσε:
«Δεν το είδα πραγματικά να έρχεται. Ο Σον κι εγώ γνωριζόμασταν από 18 χρόνια. Είμασταν απλά καλοί φίλοι. Πήγαμε σιγά γιατί είχαμε συνείδηση ότι μπορεί να τα χάσουμε όλα. Σκεφτήκαμε πολύ. Τελικά, όλα έγιναν εντελώς φυσιολογικά, και πριν το καταλάβουμε βρέθηκα με κάτι που θα έκανε τη ζωή μου καλύτερη. Οι κοντινοί μου άνθρωποι βλέπουν το αποτέλεσμα αυτής της σχέσης πάνω μου».
Αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν κράτησε για πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρλίζ Θερόν Σον Πεν χώρισαν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ