Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Σαρρή - Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ - iefimerida.gr

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Σαρρή - Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τρεις βαρείς περιοριστικούς όρους «τελείωσαν» εισαγγελέας και ανακριτής τον Γιώργο Σαρρή από το ελληνικό ποδόσφαιρο έπειτα από την πολύωρη απολογία του.

Στον Σαρρή επιβλήθηκαν απγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και 50.000 ευρώ ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να οριστεί η μέρα της δίκης. Η απολογία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερα κακουργήματα, ξεκίνησε λίγο μετά τις 09:00 και μετά από περίπου 3 ώρες και 15 λεπτά, διεκόπη προσωρινά για σχεδόν μισή ώρα. Στο διάστημα αυτό, ο πρόεδρος της ΕΠΟ συνομιλούσε διαρκώς με τους δικηγόρους του ενώ όταν τον πλησιάσαν οι δημοσιογράφει για να του αποσπάσουν ένα σχόλιο, αυτός τόνισε «Είναι στημένη η υπόθεση και εγώ είμαι το αλατοπίπερο». Λίγο αργότερα, συνεχίστηκε η απολογία του ενώ ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε την απομάκρυνση των δημοσιογράφων από το κτίριο 6 της Ευελπίδων. Τελικά λίγο πριν τις 16:00, ο Σαρρής ολοκλήρωσε την απολογία του με τους ανακριτή και εισαγγελέα να αποφασίζουν από κοινού τους τρεις περιοριστικούς όρους για τον πρώην ισχυρό άνδρα της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακριβώς οι ίδιοι περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και στον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ