Στην Αθήνα ο Τζιμπούρ - Ολα δείχνουν μεταγραφή στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Στην Αθήνα ο Τζιμπούρ - Ολα δείχνουν μεταγραφή στην ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ράφικ Τζεμπούρ για την επιστροφή του στην Ελλάδα βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Ελλάδα και περιμένει τον αδερφό του και εκπρόσωπό του προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Οπως αποκαλύπτει το enwsi.gr, ο Τζεμπούρ πάτησε από νωρίς το πρωί το πόδι του στην Ελλάδα και οι εξελίξεις με την ΑΕΚ αναμένεται να είναι άμεσες. Ο 31χρονος επιθετικός επιθυμεί και ο ίδιος την επιστροφή του στην ΑΕΚ μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, του οποίου η πρόταση όμως για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών φαίνεται ότι δεν καλύπτει τον παίκτη. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος σημείωσε 22 γκολ σε 58 εμφανίσεις με την Ενωση στην τριετία 2008-2011, αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό επιθετικό της ομάδας στην επιστροφή της στην Super League και αν όλα πάνε καλά στις διαπραγματεύσεις δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη και αύριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράφικ Τζεμπούρ αεκ επιστροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ