Τι θα πει αύριο η Μέρκελ στο γερμανικό κοινοβούλιο για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Τι θα πει αύριο η Μέρκελ στο γερμανικό κοινοβούλιο για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται αύριο μια αναφορά στην Ελλάδα της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ στην ομιλία της στο γερμανικό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τo Γερμανικό πρακτορείο αύριο, λίγες ώρες πριν το Eurogroup στο Λουξεμβούργο η Γερμανίδα καγκελάριος θα προβεί σε κυβερνητική ανακοίνωση σε συνεδρίαση του κοινοβουλίου με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 25 και 26 Ιουνίου.

Σε αυτή θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αναφερθεί στην Ελλάδα. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή εκεί αναμένεται να διακηρύξει και πάλι την προσήλωσή της στην παραμονή της χώρας στο ευρώ, αλλά και ότι θα ζητήσει από την Αθήνα να επιδείξει συμβιβαστική διάθεση. Στόχος της, μάλιστα όπως σημειώνεται, είναι να ονοματίσει τους υπεύθυνους σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας-δανειστών οδηγηθούν μια ακόμα φορά σε αδιέξοδο. Και εκείνοι βρίσκονται κατά την άποψή της στην Αθήνα.

Πηγή: Deutsche Welle

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ