«Μαραθώνια» κατάθεση του Γιώργου Σαρρή στον ανακριτή - Χαρακτήρισε την υπόθεση στημένη - iefimerida.gr

«Μαραθώνια» κατάθεση του Γιώργου Σαρρή στον ανακριτή - Χαρακτήρισε την υπόθεση στημένη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε ρεκόρ φαίνεται ότι θα σπάσει η απολογία του Γιώργου Σαρρή στον ειδικό ανακριτή, για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ πέρασε την πόρτα του γραφείου του ειδικού ανακριτή λίγο μετά τις 9 και έπειτα από 3 ώρες και 15 λεπτά, ο Ανδρεάδης ζήτησε να γίνει μια μικρή διακοπή πριν συνεχιστεί η διαδικασία. Ο Σαρρής συνομιλούσε με τους δικηγόρους στον προαύλιο χώρο ενώ προς ενημέρωση των δημοσιογράφων βγήκε και ο κ.Ανδρεάδης λέγοντας ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί μετά από περίπου 20 λεπτά. Θυμίζουμε ότι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής απολογία για την «εγκληματική οργάνωση» ήταν αυτή του Θεόδωρου Κουρίδη, η οποία διήρκησε περισσότερες από 5 ώρες. Κάποια στιγμή και ενώ οι δημοσιογράφοι πλησίασαν τον κ.Σαρρή για να του αποσπάσουν κάποιο σχόλιο εκείνος τόνισε «Η υπόθεση είναι στημένη και εγώ είμαι το αλατοπίπερο. Εχω εμπιστοσύνη όμως στον κ.Ανδρεάδη».

Ο Σαρρής είναι κατηγορούμενος για τέσσερα κακουργήματα. Αυτά είναι:

α) Συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης,

β) Απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση,

γ) Απόπειρα εκβίασης και κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και

δ) Δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Σαρρής Γιώργος Ανδρεάδης ΕΠΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ