Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέγραψε την Ελλάδα: Δεν σώζεται με τίποτα - iefimerida.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέγραψε την Ελλάδα: Δεν σώζεται με τίποτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άλλον ήταν οι κουμπουριές, αλλά την Ελλάδα πήραν τα σκάγια. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο πάμπλουτος επιχειρηματίας χαρακτήρισε την Ελλάδα ως χώρα που δεν μπορεί να σωθεί με τίποτα και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι οι ΗΠΑ, με το χρέος που έχουν, ενδέχεται να έχουν την ίδια τύχη.

«Αυτή τη στιγμή το χρέος μας έχει φτάσει στα 18 τρισεκατομμύρια. Πολύ σύντομα θα ανέβει στα 20 τρισεκατομμύρια. Όταν θα πάει στα 24 τρισεκατομμύρια δεν θα υπάρχει γυρισμός. Θα φτάσουμε πολύ σύντομα σε αυτό το σημείο. Τότε θα γίνουμε σαν την Ελλάδα. Μια χώρα που δεν μπορεί να σωθεί με τίποτα».

Ο Τραμπ, που στο μεταξύ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, χρησιμοποίησε ως ισχυρό χαρτί για την καμπάνια του την προσωπική του περιουσία λέγοντας στους συγκεντρωμένους οπαδούς του ότι αυτή αγγίζει τα 9.2 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει 500 εκατομμύρια σε υποχρεώσεις. «Μια από τις μεγάλες τράπεζες ήρθε και μου είπε πως θέλει να με δανείσει με τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ;». Κι όλο αυτό για να αποδείξει πως το επιχειρηματικό του προφίλ είναι τόσο ισχυρό που του ανοίγει όλες τις πόρτες.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ