Χωμενίδης για την οκλαδόν πόζα Βαρουφάκη: Ελπίζω να μην τον εγκαταλείψει η ανεμελιά όταν βρεθεί στο εδώλιο δικαστηρίου! - iefimerida.gr

Χωμενίδης για την οκλαδόν πόζα Βαρουφάκη: Ελπίζω να μην τον εγκαταλείψει η ανεμελιά όταν βρεθεί στο εδώλιο δικαστηρίου!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δηλητηριώδες» σχόλιο ανάρτησε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη για την ανέμελη οκλαδόν πόζα του μέσα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού.

Εγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός συγγραφέας: «Aντίθετα με πολλούς φίλους μου, εγώ κάθε άλλο παρά δυσαρεστήθηκα από την οκλαδόν στάση του Γιάνη Βαρουφάκη στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του Σύριζα. Με τη γλώσσα του σώματος έδειξε πως είναι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ανεμελιά.
Ελπίζω μόνο πως η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία και η ανεμελιά του δεν θα τον εγκαταλείψουν όταν -ο μη γένοιτο και κούφια η ώρα που το ακούει!- βρεθεί στο εδώλιο κάποιου δικαστηρίου».

Περίπου μια ώρα αργότερα ο Χρήστος Χωμενίδης επανήλθε με ... διευκρινιστική ανάρτηση. Γράφει :« Επειδή το αμέσως προηγούμενο στάτους μου παρερμηνεύθηκε με αποτέλεσμα διάφοροι δημοσιογράφοι να μου τηλεφωνούν και να μου ζητούν να ρίξω λάδι στη φωτιά, ας διευκρινήσω το -για όσους με ξέρουν- αυτονόητο: Ούτε δίκες ονειρεύομαι ούτε μισαλλόδοξο πνεύμα με διακατέχει. Το "ο μη γένοιτο" και το "κούφια η ώρα που το ακούει!" το εννοώ απολύτως. Τα δικαστήρια και οι κρεμάλες, η εκδικητικότητα και το μίσος ανήκουν στην προπαγάνδα άλλων από άλλους πολιτικούς χώρους. Οι οποίοι σήμερα συγκυβερνούν.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ