Ολα για όλα τα παίζει ο Παναθηναϊκός για Σιανί - Τι δήλωσε ο αμυντικός της Λάτσιο - iefimerida.gr

Ολα για όλα τα παίζει ο Παναθηναϊκός για Σιανί - Τι δήλωσε ο αμυντικός της Λάτσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ημέρες υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν στον Παναθηναϊκό προκειμένου να μάθουν αν τελικά ο Μίκαελ Σιανί θα φορέσει τη φανέλα του τριφυλλιού ή αν θα επιλέξει κάποια άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημα την πρότασή του στον αμυντικό της Λάτσιο, πλησιάζοντας μάλιστα πάρα πολύ στα «θέλω» του ποδοσφαιριστή, ο οποίος για πρώτη φορά έδειξε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο υψηλόσωμος αμυντικός της Λάτσιο, μίλησε στο gazzeta.gr και εξήγησε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, όλοι θα γνωρίζουν την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ενώ αρνήθηκε να πει αν η πρόταση του Παναθηναϊκού τον ικανοποιεί ή όχι. «Έχω κάποιες προτάσεις για το μέλλον μου. Τις εξετάζω και τις επόμενες μέρες θα πάρω τις αποφάσεις μου. Σε λίγες μέρες θα μάθετε ποια θα είναι η ομάδα που θα συνεχίσω» είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με το πως σκέφτεται για το κλαμπ που θα επιλέξει. «Για εμένα θα παίξει σημαντικό ρόλο το μέγεθος του κλαμπ, το πλάνο, η οργάνωση και οι προοπτικές που θα υπάρχουν. Σίγουρα δεν πρόκειται να επιστρέψω στην Γαλλία. Έπαιξα για πολλά χρόνια στο Σαμπιονά και θέλω να συνεχίσω μακριά από την πατρίδα μου». Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και στην ερώτηση για το αν... πλησιάζει, ο Σιανί ήταν κατηγορηματικός! «Δεν πρόκειται να σας πω τίποτα που να έχει να κάνει με πρόταση και συγκεκριμένη ομάδα. Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό φυσικά, έχω αγωνιστεί ως αντίπαλος με την φανέλα της Λάτσιο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ξέρω τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά δεν πρόκειται να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μικαελ σιανι Παναθηναϊκός Λάτσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ