Μάρδας: Θέλουμε να πληρώνουμε το ΔΝΤ αλλά... - iefimerida.gr

Μάρδας: Θέλουμε να πληρώνουμε το ΔΝΤ αλλά...

(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεση της κυβέρνησης να είναι συνεπής στις δόσεις της έναντι του ΔΝΤ εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, αλλά υπό το φως των δεδομένων της κάθε στιγμής.

«Επιδιώκουμε να πληρώνουμε στον χρόνο που πρέπει τις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία έχουμε» δήλωσε στο Mega ο κ. Μάρδας, όταν ρωτήθηκε, αν η χώρα μας θα πληρώσει τις δόσεις ύψους 1,563 εκατομμυρίων ευρώ προς το ΔΝΤ στο τέλος του μήνα.

Πάντως ο κ. Μάρδας έσπευσε να συμπληρώσει ότι παρεμβαίνουν πολλές μέρες μέχρι τότε και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τη ρευστότητας της οικονομίας. Σημείωσε ότι η απόφαση για πληρωμή του ΔΝΤ είναι πολιτική και ανήκει στον πρωθυπουργό και έσπευδε να προσθέσει ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου υπάρχει πολύς χρόνος και αρκετοί παράγοντες που θα ληφθούν υπόψη.

Ο αναπληρωτής υπουργός μιλώντας στο MEGA αποκάλυψε, ότι μέχρι στιγμής οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν καταθέσει στην Τράπεζα της Ελλάδος περίπου 290 εκατομμύρια ευρώ από τα διαθέσιμά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ