Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Top Gear -Θα αντικαταστήσει τον Τζέρεμι Κλάρκσον [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Top Gear -Θα αντικαταστήσει τον Τζέρεμι Κλάρκσον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Κρις Έβανς θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζέρεμι Κλάρκσον στο Top Gear, του διασημότερου τηλεοπτικού αστέρα της Βρετανίας, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη σειρά τον Μάρτιο, αφότου χτύπησε έναν παραγωγό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η ανακοίνωση έγινε και από το BBC, αλλά και από τον ίδιο τον παρουσιαστή, ο οποίος στην ανάρτησή που έκανε στο Twitter φρόντισε να τονίσει ότι ο Τζέρεμι Κλάρκσον, ο Ρίτσαρντ Χάμοντ και ο Τζέιμς Μέι είναι «οι καλύτεροι».

«Είμαι ενθουσιασμένος, το Top Gear είναι το αγαπημένο μου πρόγραμμα, όλων των εποχών», δήλωσε ο Έβανς μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, όπως μεταδίδει το BBC. «Υπόσχομαι πως θα κάνω το καθετί δυνατό για να σεβαστώ τα όσα έχουν γίνει έως τώρα και να πάω τη σειρά μπροστά», συμπλήρωσε.

Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Top Gear -Θα αντικαταστήσει τον Τζέρεμι Κλάρκσον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα, η σύμβαση του Έβανς έχει διάρκεια τριών ετών, ενώ η αξία του συμβολαίου του ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα πλαισιώνουν τον νέο παρουσιαστή, ενώ άγνωστο είναι και το τηλεοπτικό μέλλον και του Ρίτσαρντ Χάμοντ και του Τζέιμς Μέι, των συμπαρουσιαστών του Κλάρκσον. Φήμες πάντως θέλουν το τρίο να κάνει καινούρια εκπομπή στο Netflix.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα, οι τηλεθεατές πήραν μία πρώτη γεύση του τελευταίου επεισοδίου του 22ου κύκλου του Top Gear που θα προβληθεί στις 28 Ιουνίου.

Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Top Gear -Θα αντικαταστήσει τον Τζέρεμι Κλάρκσον [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Top Gear -Θα αντικαταστήσει τον Τζέρεμι Κλάρκσον [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Κρις Έβανς καλεσμένος σε εκπομπή του Top Gear. Η αγάπη του για τα αυτοκινήτα είναι μεγάλη και συνέβαλε στην απόφαση του BBC να τον επιλέξει ως παρουσιαστή

Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Top Gear -Θα αντικαταστήσει τον Τζέρεμι Κλάρκσον [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Top Gear -Θα αντικαταστήσει τον Τζέρεμι Κλάρκσον [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρις Έβανς Top Gear Τζέρεμι Κλάρκσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ