Πρωταθλητές στο ΝΒΑ οι Γουόριορς μετά από 40 χρόνια - Νίκη επί των Καβαλίερς 105-97 - iefimerida.gr

Πρωταθλητές στο ΝΒΑ οι Γουόριορς μετά από 40 χρόνια - Νίκη επί των Καβαλίερς 105-97

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νίκη μέσα στο Κλίβελαντ και κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Γουόριορς κατέκτησαν τον τίτλο στο NBA αφού επικράτησαν των Καβαλίερς 105-97 και έκαναν το 4-2 στη σειρά των τελικών.

Οι Γουόριορς κατέκτησαν το πρώτο τους δαχτυλίδι μετά το 1975 αφήνοντας με την όρεξη τον Λεμπρόν Τζέιμς και την πόλη του Κλίβελαντ, που παραμένει χωρίς τίτλο σε κάποιο από τα μεγάλα σπορ των ΗΠΑ εδώ και 51 χρόνια. Ο Στεφ Κάρι ήταν και πάλι ο ηγέτης των νικητών με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ τον βοήθησε πολύ και ο αναγεννημένος Αντρέ Ιγκουοντάλα με 25 πόντους και άριστη αμυντική δουλειά.Ο Λεμπρόν Τζέιμς πάλεψε ξανά, με 32 πόντους, 18 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αλλά δεν είχε τη στήριξη που θα ήθελε από τη στιγμή που είδε στη διάρκεια των play offs να πέφτουν λαβωμένοι οι Κέβιν Λοβ και Κάιρι Ίρβινγκ. Οι φιλότιμες προσπάθειες των Σμιθ, Μοζγκόφ και Τόμπσον δεν αρκούσαν για το «κοντό» rotation του Ντέιβιντ Μπλατ, που δεν κατάφερε μετά την Ευρωλίγκα να κατακτήσει και το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Δωδεκάλεπτα: 15-20, 43-45, 61-73, 97-105.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γουοριορς Καβαλίερς NBA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ