Φρικτή δολοφονία ρακοσυλλέκτη στην Κόρινθο -Τον απήγαγαν και τον βασάνισαν - iefimerida.gr

Φρικτή δολοφονία ρακοσυλλέκτη στην Κόρινθο -Τον απήγαγαν και τον βασάνισαν

(φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικές ήταν οι τελευταίες ώρες που πέρασε ένας 81χρονος ρακοσυλλέκτης στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Δύο άνδρες τον απήγαγαν και τον βασάνισαν προκαλώντας στο τέλος το θάνατό του, στην προσπάθειά τους να τον κάνουν να τους αποκαλύψει πού κρύβει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που πίστευαν ότι το θύμα είχε στο σπίτι του.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι δύο δράστες, 46 και 50 ετών, εμφανίστηκαν στο σπίτι του θύματος στα Σπάτα. Προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, τον έπεισαν να τους ακολουθήσει με το πρόσχημα της εξέτασής του για τροχαίο ατύχημα. Από εκεί, τον μετέφεραν στο εξοχικό του 46χρονου, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Οι δράστες έδεσαν τον άτυχο 81χρονο και τον χτύπησαν προσπαθώντας να του αποσπάσουν τις πληροφορίες που ήθελαν. Οταν ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του, τον εγκατέλειψαν εκεί και επέστρεψαν στο σπίτι του θύματος για να ψάξουν το ποσό που πίστευαν ότι είχε εκεί κρυμμένο ο ρακοσυλλέκτης.

Ομως, ενώ έκαναν έρευνα, έφτασαν στο σπίτι αστυνομικοί, μετά από καταγγελία για εξαφάνιση του θύματος και συνέλαβαν τους δύο άνδρες, οι οποίοι ομολόγησαν τις πράξεις τους. Από τις έρευνες που έγιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 46χρονου δύο πιστόλια, μία καραμπίνα και πλήθος φυσιγγίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρακοσυλλέκτης δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ