Ενας νεκρός από έκρηξη χειροβομβίδας στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Ενας νεκρός από έκρηξη χειροβομβίδας στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ισχυρότατη έκρηξη λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ αναστάτωσε τη γειτονιά της οδού Υψηλάντη στην Τριανδρία της Θεσσαλονίκης. Η έκρηξη έγινε στο ισόγειο πολυκατοικίας σε σπίτι που κατοικούσαν δυο μετανάστες κουρδικής καταγωγής.

Ακαριαία έχασε τη ζωή του ο ένας από τους δύο ενοίκους, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, περιεργαζόταν μια χειροβομβίδα. Σύμφωνα με την αστυνομία το 35χρονο θύμα είχε φιλικές σχέσεις με ένα ζευγάρι Τούρκων οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για τρομοκρατία, ενώ σε βάρος της γυναίκας εκκρεμούσε ένταλμα από τη Γερμανία. Η γυναίκα συνελήφθη και εκδόθηκε στη Γερμανία.

Αμέσως μετά την έκρηξη οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν το διαμέρισμα των 40 τετραγωνικών να έχει κυριολεκτικά ισοπεδωθεί. Μάλιστα στο χώρο υπήρχε και δεύτερη χειροβομβίδα, η οποία δεν εξερράγη. Από την έκρηξη υπήρξαν ζημιές και σε κολώνες της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα οι ένοικοι να χρειαστεί να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους μέχρι να ελεγχθεί από εμπειρογνώμονα το κτίριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ