Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός θα ήταν η καλύτερη δουλειά μου» - iefimerida.gr

Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός θα ήταν η καλύτερη δουλειά μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την κακή σεζόν και έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Πρώτο μέλημα των διοικούντων είναι η θέση του προπονητή με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα.

Ο 46χρονος τεχνικός της Αλμπα Βερολίνου μίλησε στο gazzetta.gr απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ανάμεσα στους «εκλεκτούς» της διοίκησης για την τεχνική ηγεσία των πρασίνων. «Σήμερα (σ.σ.: χθες) αρκετοί φίλοι με πληροφόρησαν για το τι γράφεται στην Ελλάδα και το μοναδικό πράγμα που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι για μένα είναι μεγάλη τιμή να συγκαταλέγομαι στους υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία μίας τόσο μεγάλης δύναμης του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να σου πω, ότι αν πήγαινα στον Παναθηναϊκό, θα αναλάμβανα την καλύτερη δουλειά στην καριέρα μου και αυτομάτως θα ανέβαινα επίπεδο! Πρόκειται για τεράστιο σύλλογο, με μεγάλη δυναμική, παράδοση και σεβασμό στην Ευρώπη, που εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνει μέρος...», τόνισε αρχικά αρχικά ο παλαίμαχος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, της Λιμόζ, της Άλμπα, της Βίρτους Ρόμα, της Μπουντούτσνοστ, της Κολωνίας και φυσικά της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας.

Οσο για το αν έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ή περιμένει κάποια τηλεφωνική επικοινωνία μέσα στις επόμενες μέρες δήλωσε «Και κολλητός μου φίλος να ήσουν, πίστεψέ με, το πιθανότερο είναι να σου έλεγα “όχι”, ακόμη κι αν ήδη βρισκόμαστε σε επαφές (σ.σ.: γελάει!!!)... Για να μιλήσουμε σοβαρά, όμως, θα σου πω ότι τίποτε επίσημο ή ανεπίσημο δεν υπάρχει σχετικά με το ενδιαφέρον που σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο, υπάρχει από πλευράς Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό μου. Άλλωστε, έστω κι αν στο συμβόλαιό μου με την Άλμπα υπάρχει option που δίνει και στις δύο πλευρές το δικαίωμα να λύσει τη συνεργασία μας, ακόμη δεν έχουμε ολοκληρώσει τις συζητήσεις για τη νέα σεζόν, οπότε οφείλω να σεβαστώ τη συμβατική μου δέσμευση και να μην σχολιάσω περισσότερο ένα σενάριο που δεν είναι καν χειροπιαστό!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ