Πάγκαλος για Βαρουφάκη: Ζυγίζει αν πρέπει να διαλέξει το πολιτικό αρχηγιλίκι ή να κονομήσει από τη φήμη του - iefimerida.gr

Πάγκαλος για Βαρουφάκη: Ζυγίζει αν πρέπει να διαλέξει το πολιτικό αρχηγιλίκι ή να κονομήσει από τη φήμη του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομιλία πολιτικού αρχηγού και αποκορύφωση της αρλούμπας χαρακτήρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος την ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο πρώην υπουργός εκτίμησε πως ο υπουργός Οικονομικών έκανε χθες εμφάνιση πολιτικού αρχηγού, ότι αυτά που είπε ήταν «αρλουμπολογία πολιτικού αρχηγού». Εκτίμησε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης θα ζυγίσει της φιλοδοξίες του για να δει αν θα προτιμήσει το «πολιτικό αρχηγιλίκι» ή θα «κονομήσει ό,τι προκύπτει από τη φήμη που προέκυψε».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος προχώρησε σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς μιλώντας στον Βήμα FΜ, λέγοντας πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι κατακάθι της πολιτικής ζωής. Πρόσθεσε πως μισεί θανάσιμα τους εταίρους, τους οποίους ως τώρα έγλειφε, και πρόσθεσε πως αυτό πρέπει να τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ