Πρώτος στόχος ο Ομπράντοβιτς για τον πάγκο του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Πρώτος στόχος ο Ομπράντοβιτς για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια μέτρια χρονιά με την απώλεια του τίτλου από τον Ολυμπιακό και κύριο μέλημα της διοίκησης είναι το άμεσο χτίσιμο μιας ομάδας, η οποία θα επιστρέψει άμεσα στους τίτλους. Παίκτες και προπονητής βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς είναι το Νο1 φαβορί στη λίστα της ΚΑΕ. Ο Σέρβος τεχνικός θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στο χώρο της προπονητικής και φέτος πραγματοποίησε καλή πορεία με την Αλμπα Βερολίνου. Ο 46χρονος έχει περάσει από τους πάγκους της Κολωνίας, της Τουρόφ και της Κίεβ ενώ ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι πως μπορεί να δουλέψει και με νέα παιδιά, εκπληρώνοντας το όνειρο των διοικούντων τον Παναθηναϊκό για μια σταδιακή αναγέννηση.

Οι πράσινοι θα τρέξουν πρώτα το θέμα του προπονητή, ο οποίος μετέπειτα θα αναλάβει και να ξεσκαρτάρει το ρόστερ αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες που είναι αβέβαιο αν θα συνεχίσουν. Τα ονόματα των Μπλουμς, Μόργκαν, Μαυροκεφαλίδη και Γκιστ είναι αυτά που καίνε ενώ για ακόμη ένα καλοκαίρι αναμένεται να παίξει δυνατά το όνομα του Νικ Καλάθη για επιστροφή από το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ