Κοντά σε Ελάντερ ο Παναθηναϊκός - Κοιτούν και 2ο στόπερ στο τριφύλλι - iefimerida.gr

Κοντά σε Ελάντερ ο Παναθηναϊκός - Κοιτούν και 2ο στόπερ στο τριφύλλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φίλιπ Ελάντερ θα είναι πιθανότατα ο ένας κεντρικός αμυντικός που θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό ενώ στα «μεγάλα» ονόματα προστέθηκε και αυτό του Μάρκος Ανχελέρι.

Η Μάλμε πριν από σχεδόν ένα μήνα είχε ζητήσει ένα ποσό για την παραχώρηση του Ελάντερ, το οποίο είχε κριθεί απαγορευτικό για την ελληνική ομάδα. Ωστόσο η πίεση που άσκησε ο ίδιος ο 22χρονος στόπερ φαίνεται ότι απέδωσε καρπούς. Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να αγωνιστεί στους «πράσινους» και η Μάλμε έριξε τόσο πολύ τις απαιτήσεις της που πλέον όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί ίσως και εντός της εβδομάδας. Ομως πέρα από την απόκτηση του νεαρού Σουηδού, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να κοιτούν και ένα «βαρύ» όνομα για το κέντρο της άμυνας.

Εκτός από τους Σπάχιτς και Σιανί, ο Μάρκος Ανχελέρι είναι το νέο πρόσωπο που προστέθηκε στη λίστα. Ο άσος της Μάλαγα, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο και ο ισπανικός σύλλογος μη θέλοντας να τον χάσει ως ελεύθερο δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει με ένα ποσό, το οποίο δεν θα ξεπερνά τις 400.000 ευρώ. Το κασέ του ποδοσφαιριστή ανέρχεται στις 800.000 ευρώ, όμως στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι μπορούν να ρίξουν τις απαιτήσεις του κοντά στα μισά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ανχελερι στοπερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ