Μηλιός σε Τσίπρα: Σταμάτα τις διαπραγματεύσεις και κατέβα στις πλατείες με το λαό - iefimerida.gr

Μηλιός σε Τσίπρα: Σταμάτα τις διαπραγματεύσεις και κατέβα στις πλατείες με το λαό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα κείμενο που καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να σταματήσει τον ατέρμονα διάλογο με τους δανειστές και να συναντήσει τον ελληνικό λαό στις πλατείες», κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Γιάννης Μηλιός.

Το εν λόγω κείμενο φέρει τον τίτλο «Από του Μαξίμου στις Πλατείες» και δημοσιεύτηκε αρχικά στο blog του Μανώλη Γλέζου, μετά την αποχώρηση της ελληνικής αντιπροσωπείας από τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς. Το κείμενο υποστηρίζει ότι υπάρχει λύση και «θα είναι επώδυνη για τους δανειστές και για όσους έχουν επιλέξει να σταθούν στο πλευρό των δανειστών» και με την κοινοποίηση του το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να υιοθετεί την άποψη αυτή.

Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει:

«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την ώρα που ο Ελληνικός λαός μαθαίνει αποσπασματικά και μένει έκπληκτος από την στάση των δανειστών.

»Τώρα, που οι απειλές είναι πιο ευδιάκριτες από ποτέ.

»Αυτές τις στιγμές που η αντιπολίτευση ζητάει να υπογράψει η κυβέρνηση
περαιτέρω μειώσεις των μισθών, συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων, που συντάσσεται με τις απαιτήσεις των δανειστών για ακόμα περισσότερες αυξήσεις φόρων και για την παραχώρηση της Δημόσιας περιουσίας.

»Ο πρωθυπουργός να σταματήσει τον ατέρμονα "διάλογο" με τους δανειστές και να συναντήσει τον Ελληνικό λαό στις πλατείες.

»Να τον ενημερώσει, να κάνει ουσιαστικό διάλογο μαζί του.

»Και μαζί με τον λαό η λύση υπάρχει.

»Και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές και για όσους έχουν επιλέξει να σταθούν στο πλευρό των δανειστών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ