Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στέψη πρωταθλητή ή παράταση στο μπάσκετ - iefimerida.gr

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στέψη πρωταθλητή ή παράταση στο μπάσκετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται απόψε (19:30, OTE Sport 4) στον 3ο τελικό της σειράς της Α1 μπάσκετ με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν τη νίκη που θα τους οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά τους πράσινους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού δίνει ένα σαφέστατο προβάδισμα στους ερυθρόλευκους κυρίως γιατί μέσα από τα δύο πρώτα παιχνίδια, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έδειξε ότι φέτος βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από τον αιώνιο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός μετά το break στο ΟΑΚΑ, χρειάζεται ακόμη μια νίκη για να στεφθεί Πρωταθλητής για πρώτη φορά μετά το 2012 και στην προσπάθειά του αυτή θα έχει την συμπαράσταση 12.000 φίλων τους στις εξέδρες, οι οποίες εξάντλησαν τα εισιτήρια αλλά και όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους αφού δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Στην άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η ήττα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ έφερε το σκορ των τελικό στο εις βάρος του 2-0 και τα πράγματα πλέον για τους πράσινους έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Η νίκη σήμερα θα επαναφέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να παραμένει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου. Σε αντίθεση περίπτωση, η χρονιά θα ολοκληρωθεί με τον τίτλο να καταλήγει στα χέρια του Ολυμπιακού. Το θετικό νέο είναι η επιστροφή του Εστεμπάν Μπατίστα, ο οποίος αν και δεν είναι 100% έτοιμος αφού έχει να αγωνιστεί από τις 19 Μαϊου θα σφίξει τα δόντια και θα βοηθήσει όσο μπορεί.

Διαιτητές του 3ου τελικού θα ειναι οι Γκόντας, Σχινάς και Φούφης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ