Πάτωσε ο πρωτοξάδελφος της Ντόρας στις εκλογές της ΚΕΔΕ - iefimerida.gr

Πάτωσε ο πρωτοξάδελφος της Ντόρας στις εκλογές της ΚΕΔΕ

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τρόπος με τον οποίο ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας θα λειτουργήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές απέναντι στους πάλαι ποτέ ανθρώπους της Ντόρας που δεν την ακολούθησαν και προτίμησαν την «ασφάλεια» του μεγαλύτερου κόμματος (Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης κ.α.) αποδεικνύεται κάθε φορά που στήνεται κάλπη τον τελευταίο καιρό.

Έτσι σήμερα, στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, ο Κυριάκος Βρβιδάκης ο οποίος είναι πρώτος ξάδελφος της Ντόρας Μπακογιάννη και ήταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της ΝΔ στα Χανιά εξελέγη τελευταίος των τελευταίων ανάμεσα στους 11 γαλάζιους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. Είναι ενδεικτικό ότι τον κ. Βιρβιδάκη ξεπέρασαν σε ψήφους ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία από πολύ μικρότερους από τα Χανιά δήμους όπως η... Πεντελη.

Η συμπεριφορά του Νεοδημοκρατικού εκλογικού σώματος απέναντι στον κ. Βρβιδάκη είναι ενδεικτική των τάσεων που υπάρχουν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για πολλούς από αυτούς τους βουλευτές και τα στελέχη που ανήκουν στην φιλελεύθερη πτέρυγα αλλα παρέμειναν στο κόμμα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη Βουλή. Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης και άλλοι μάλλον πρέπει να προβληματιστούν ιδιαίτερα από την τύχη που είχε ο Χανιώτης Κυριάκος Βιρβιδάκης . Αναλυτικά οι υποψηφιότητες και οι ψήφοι των γαλάζιων υποψηφίων για το ΔΣ της ΚΕΔΕ έχουν ως εξης:

Οι δήμαρχοι που εκλέγονται είναι οι εξής:

Τζανακούλης Κωνσταντίνος δήμαρχος Λάρισας (162)
Μαραβέλιας Δημήτριος δήμαρχος Χαϊδαρίου (125)
Κυρίζογλου Λάζαρος δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης (108)
Κοτρωνιάς Γεώργιος δήμαρχος Λαμίας (107)
Αργειτάκος Σταύρος δήμαρχος Σπάρτης (80).

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται είναι οι εξής:

Καλογερόπουλος Δημήτριος δημοτικός σύμβουλος Αιγάλεω (143)
Μπαρμπάκος Ευάγγελος δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας (115)
Καραγιάννης Ιωάννης δημοτικός σύμβουλος Λαγκαδά (114)
Μουράτογλου Ιωάννης δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας (102)
Σιώμος Βλάσης δημοτικής σύμβουλος Πεντέλης (96)
Βιρβιδάκης Κυριάκος δημοτικός σύμβουλος Χανίων (77).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ