Ετοιμος να... εκραγεί ο Καραγκούνης: Εφταιξαν πολλά, δεν είναι της παρούσης - iefimerida.gr

Ετοιμος να... εκραγεί ο Καραγκούνης: Εφταιξαν πολλά, δεν είναι της παρούσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό για το «αύριο» της Εθνικής ομάδας θέλει ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος μιλώντας άφησε ρευστό το αν θα είναι κοντά στην Εθνική ομάδα και την επόμενη μέρα.

Έφταιξαν πολλά τόνισε, χωρίς να θέλει να επεκταθεί, αν και έδειχνε έτοιμος να... εκραγεί.

«Όταν χάνεις ακόμα μια φορά από τα Φερόε και είσαι σε τροχιά πρόκρισης, δεν είναι συνηθισμένο για εμάς που είμαστε γύρω από την Εθνική. Έχουμε μάθει, αλλιώς, αλλά έτσι είναι η μπάλα. Έρχονται και τα άσχημα αποτελέσματα και η λύπη. Θέλαμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες, παρά το άσχημο ξεκίνημα. Αυτό δεν έγινε και λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό. Πλέον θα πρέπει να γίνει ένας σχεδιασμός, πρέπει να παίξουμε για τη νίκη στα ματς και βλέπουμε.

Από την αρχή αυτών των αγώνων δεν μας πήγε τίποτα. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για να παίξει και να ανταπεξέλθει. Υπό πίεση δεν μπορεί να λειτουργήσει, αυτό το πρέπει δεν είναι εύκολο. Έφτιαξαν πολλά, δεν είναι της παρούσης. Χρειάζεται ηρεμία να δούμε τη συνέχεια, γιατί πρέπει να υπάρξει συνέχεια. Το να μην πας σε μια διοργάνωση είναι άσχημο, γιατί τρέφεται η Εθνική από αυτές τις τελικές διοργανώσεις. Τώρα στο ποδόσφαιρο έτσι είναι τα πράγματα. Πίστευαν όλοι ότι ο όμιλος θα μπορούσε να φέρει μια πρόκριση, αλλά δεν έγινε και είναι μια δύσκολη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αν μετάνιωσε για τη θέση που ανέλαβε: «Οτιδήποτε έχει σχέση με την Εθνική δεν μπορώ να μην προσφέρω βοήθεια. Δεν ήταν εύκολο να σταματήσω το ποδόσφαιρο, αλλά το ότι μου ζητήθηκε να βοηθήσω και αν είχα αρνηθεί θα είχα στεναχωρηθεί περισσότερο. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Το θέμα είναι η Εθνική ομάδα. Όλοι πρέπει να την βοηθήσουμε να σηκωθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καραγκούνης Εθνική Ομάδα νησια φερόε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ