Ο Πιερ Μοσκοβισί παντρεύτηκε την κατά 23 χρόνια μικρότερη βοηθό του [εικόνες]

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Αν Μισέλ Μπαστερί, παντρεύτηκε το Σάββατο στο Παρίσι ο επίτροπος επί των Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.

Τον κ. Μοσκοβισί και την 35χρονη, η οποία είχε εργαστεί ως βοηθός του, πάντρεψε η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό.

Μάλιστα μαζί με τις ευχές η δήμαρχος Παρισίου χαρκτήρισε την σύζυγο του Επιτρόπου «όμορφη και έξυπνη».

Μετά την τελετή οι νεόνυμφοι πήγαν πεζή στο ακριβό εστιατόριο Pizza Chic στο Saint-Germain-des-Prés για να απολαύσουν το γεύμα τους, ενώ το βράδυ παρέθεσαν δείπνο σε φίλους και συγγενείς στην κατοικία τους.

Η 35χρονη Αν, που έκλεψε την καρδιά του 58χρονου επιτρόπου είναι μια αδύνατη καστανή κοπέλα με μακριά μαλλιά και λευκή επιδερμίδα.

Φήμες λένε ότι η Αν δεν χρειάστηκε να... προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει τον Γάλλο πολιτικό. Το ειδύλλιο ξεκίνησε στο υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας, όπου η Αν Μισέλ εργαζόταν ως βοηθός του κ. Μοσκοβισί και είχε αναλάβει την διαχείριση κρατικών υποθέσεων.

Απόφοιτος της έγκριτης Εθνικής Σχολής Διοίκησης στη Γαλλία ( ENA) από την οποία έχει λάβει πτυχίο ο Μοσκοβισί αλλά και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, η Αν Μισέλ στάθηκε τελικά η αιτία του χωρισμού του πρώην υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας με την 25χρονη Πακό με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία 10 χρόνια.

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, η Πακό επιστρατεύοντας την ψυχραιμία της, στάθηκε στο... ύψος της αντιμετωπίζοντας με...τακτ τον χωρισμό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιερ Μοσκοβισί γάμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ