Μάρδας: Τη Δευτέρα έχουμε πληρωμές να κάνουμε, θα γίνουν κανονικότατα - iefimerida.gr

Μάρδας: Τη Δευτέρα έχουμε πληρωμές να κάνουμε, θα γίνουν κανονικότατα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξος ότι θα υπάρξει συμφωνία εμφανίστηκε o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, τονίζοντας παράλληλα, ότι οι πληρωμές που έχει να κάνει το κράτος τη Δευτέρα θα γίνουν κανονικά.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Μάρδας, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση, τόνισε: «Εχουν εντατικοποιηθεί οι επαφές. Όλα δείχνουν ότι επιδιώκεται να έρθει στο τραπέζι μια συμφωνία το συντομότερο δυνατό». Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι «έχει γίνει πάρα πολλή δουλειά σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση» και τόνισε ότι «ό,τι είναι να έρθει πρέπει να έρθει πάρα πολύ γρήγορα».

Μιλώντας για τα χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία του κράτους, ο Δημήτρης Μάρδας ανέφερε ότι «το ταμείο έχει τόσα χρήματα ώστε να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του στο χρόνο που πρέπει. Αυτό είναι το ζητούμενο σε μια οικονομία», ενώ ξεκαθάρισε ότι οι πληρωμές και οι υποχρεώσεις που υπάρχουν μπορούν να γίνουν. «Τη Δευτέρα έχουμε πληρωμές να κάνουμε, αυτές θα γίνουν κανονικότατα», σημείωσε και συμπλήρωσε «παρά τα όσα έχουν ακουστεί εμείς είμαστε στη θέση να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας εγκαίρως».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ