N.Φερόε-Ελλάδα: Νίκη ανάσα ψάχνει η Εθνική στα προκριματικά του EURO - iefimerida.gr

N.Φερόε-Ελλάδα: Νίκη ανάσα ψάχνει η Εθνική στα προκριματικά του EURO

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη που θα τη διατηρήσει ζωντανή στο κυνήγι της 3ης θέσης του ομίλου θα ψάξει απόψε στις 21;45 (ΕΡΤ1, OTE Sport 1) η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου απέναντι στην αντίστοιχη των Ν.Φερόε.

Τη δική της ηλιοφάνεια θα ψάξει στο συννεφιασμένο Τορσάβν η Ελλάδα. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν και οι παίκτες του άφησαν πίσω την ταλαιπωρία του ταξιδιού και πλέον είναι πανέτοιμοι για τη νίκη, η οποία θα προσφέρει πολύτιμους τρεις βαθμούς στο κυνήγι της 3ης θέσης και των μπαράζ πρόκρισης. Σε διαφορετική περίπτωση, η Ελλάδα θα απωλέσει σχεδόν κάθε ελπίδα για να προλάβει στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα του αγώνα της Φινλανδίας με την Ουγγαρία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη άλλαξε όλα τα πλάνα του Ουρουγουανού τεχνικού, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε ότι έχει αποφασίσει για τους 10 από τους 11 παίκτες που θα ξεκινήσουν στην 11άδα. Δεδομένοι είναι οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Σάμαρης, Κονέ, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος ενώ μια θέση διεκδικούν οι Καρέλης, Ταχτσίδης. Αν αγωνιστεί ο πρώτος τότε ο Λάζαρος θα περάσει στον άξονα ενώ αν ξεκινήσει ο άσος της Βερόνα, τότε ο Καρέλης θα μείνει στον πάγκο και ο Χριστοδουλόπουλος θα περάσει στο αριστερό «φτερό».

Η βαθμολογία

1. Ρουμανία 13 (7-1)
2. Β. Ιρλανδία 12 (8-4)
3. Ουγγαρία 8 (4-3)
4. Φινλανδία 4 (5-7)
5. Νησιά Φερόε 3 (2-7)
6. Ελλάδα 2 (1-5)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ν.φεροε Ελλάδα προκριματικά EURO 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ