Νίκη μισή πρόκριση για την Ουαλία κόντρα στο Βέλγιο - Ισοπαλία στο ντέρμπι της Κροατίας με την Ιταλία [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκη μισή πρόκριση για την Ουαλία κόντρα στο Βέλγιο - Ισοπαλία στο ντέρμπι της Κροατίας με την Ιταλία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ουαλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με το Βέλγιο αφού με γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ επικράτησε 1-0 και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2016. Στην ισοπαλία έμειναν Κροατία και Ιταλία με σκορ 1-1.

Ανδόρρα-Κύπρος 1-3

Η Κύπρος αν και βρέθηκε μόλις στο 2ο λεπτό πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Ζούνιορ κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανδόρρα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μυτίδης, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ σκοράροντας στο 14' στο 45' και στο 53'.

Βοσνία-Ισραήλ 3-1

Ο Μπεν Χαϊμ ήταν αυτός που πάγωσε τους Βόσνιους όταν στο 41ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ισραηλινούς όμως πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι όχι μόνο είχαν ισοφαρίσει με τον Βίστσα αλλά είχαν πάρει και το προβάδισμα με πέναλτι του Τζέκο στις καθυστερήσεις. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Βοσνία στο 75ο λεπτό.

Κροατία-Ιταλία 1-1

Σπουδαίο ματς ανάμεσα στην Κροατία και την Ιταλία, το οποίο ωστόσο δεν απόλαυσαν οπαδοί εξαιτίας της τιμωρίας των γηπεδούχων. Ο Μάντζουκιτς άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό για την Κροατία ενώ ένα λεπτό πριν δεν μέτρησε λανθασμένα γκολ του Ελ Σαραουί για την «Σκουάντρα Ατζούρα» με τους παίκτες της να διαμρτύρονται και να δέχονται το γκολ στην κόντρα. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν στην 50η εμφάνισή του με το εθνόσημο απέκρουσε το πέναλτι του Μάντζουκιτς και στο 36' η Ιταλία από την άπρη βούλα και τον Καντρέβα να εκτελεί με στιλ... Πανένκα, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο ντέρμπι του ομίλου.

Ισλανδία-Τσεχία 2-1

Αυτή η φουρνιά των Ισλανδών είναι τελικά γεννημένη για μεγάλα πράγματα. Η Τσεχία κατάφερε να προηγηθεί με τον Ντόκαλ στο 55ο λεπτό όμως οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και με τα τέρματα των Γκούναρσον στο 60' και Σίγκθορσον στο 76' έφτασαν σε μια σπουδαία επικράτηση με σκορ 2-1 που τους δίνει πλέον πάρα πολλές ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του EURO.

Λετονία-Ολλανδία 0-2

Σκούρα τα βρήκε η Ολλανδία απέναντι στη Λετονία στη Ρίγα όμως δεν είχε περιθώρια για στραβοπάτημα αφού έχει ήδη χάσει αρκετούς βαθμούς στο κυνήγι της απευθείας πρόκρισης. Το γκολ του Βαϊνάλντουμ στο 67΄ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νάρσινγκ διαμόρφωσε το 0-2, το οποίο χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στους «οράνιε».

Νορβηγία-Αζερμπαϊτζάν 0-0

Μάλτα-Βουλγαρία 0-1

Το γκολ του Ποπόφ στο 56ο λεπτό ήταν αρκετό για τη Βουλγαρία ώστε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Μάλτας με σκορ 1-0.

Ουαλία-Βέλγιο 1-0

Το λάθος του Ναϊγκολάν ήταν αρκετό ώστε η Ουαλία να πάρει τη νίκη απέναντι στο Βέλγιο. Ο Γκάρεθ Μπέιλ στο 25ο λεπτό δεν άφησε την... ασίστ του αντιπάλου του να πάει χαμένη και με πλασέ χάρισε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ