Εφτασε στο Τορσάβν η Εθνική - «Νιώσαμε ντροπή μερικές φορές» δήλωσε ο Καρνέζης - iefimerida.gr

Εφτασε στο Τορσάβν η Εθνική - «Νιώσαμε ντροπή μερικές φορές» δήλωσε ο Καρνέζης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου μετά από ένα ταξίδι, το οποίο κράτησε συνολικά 27 ώρες με μια ενδιάμεση στάση στη Δανία έφτασε στο Τορσάβν όπου θα αντιμετωπίσει τα Ν.Φερόε ωστόσο σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο Σέρχιο Μαρκαριάν και ο Ορέστης Καρνέζης δεν υπάρχουν περιθώρια για δικαιολογίες.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν στάθηκε στην ταλαιπωρία, τον κακό καιρό, το συνθετικό χλοοτάπητα όμως ξεκαθάρισε ότι στο ποδόσφαιρο δεν παίζει μπάλα μόνο η τύχη και επεσήμανε ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει τη νίκη και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. «Δεν είναι η καλύτερη δυνατή κατάσταση, είναι δύσκολο γήπεδο και καιρός, είναι δύσκολη για μας η κατάσταση, αλλά έτσι είναι. Πρέπει να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση και οφείλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε παίκτες με ποιότητα, που θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο. Δεν έχουμε χώρο για λάθη και είναι πρόβλημα και πίεση για μας». Για μας τα Φερόε είναι η έκπληξη. Ήταν πολύ καλοί με εμάς, με τη Ρουμανία και τη Φινλανδία, έχουν καλούς παίκτες, με μέλλον και πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να νικήσουμε. Δεν υπάρχει γκολ, αν δεν παίζεις καλή μπάλα. Πρέπει να υπάρχει συγχρονισμός για όλα. Δεν είναι μόνο το γκολ, πρέπει να είμαστε καλοί σε όλες τις θέσεις. Είναι αναγκαίο το γκολ για να νικήσουμε και δεν έχουμε χώρο για νέα λάθη. Έχω μεγάλη πίεση και είμαι υπεύθυνος γι' αυτό. Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρουμε. Είδαμε όλα τα ματς των Φερόε και όλα τα δικά μας. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην κατοχή των Φερόε σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Ξέρουν να παίξουν μπάλα, πατάνε περιοχή με πολλούς παίκτες, έχουν δυνατότητες, πρέπει να τους προσέχουμε και ο δρόμος για να νικήσουμε είναι ο ίδιος, να παίξουμε καλά. Όχι τάκλιν και ντρίμπλες, το καλό ποδόσφαιρο είναι η καλή άμυνα και η καλή επίθεση. Δεν μπορούμε να παίξουμε όπως η Γερμανία, αλλά μπορούμε να παίξουμε καλή μπάλα», επεσήμανε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Τέλος, όσον αφορά την 11άδα τόνισε: «Έχω αποφασίσει ποιος θα παίξει, αλλά δεν έχω αποφασίσει για μια θέση. Οι υπόλοιποι ξέρετε ποιοι είναι. Ήταν ατυχία ο τραυματισμός του Φορτούνη, θα έπαιζε σίγουρα βασικός. Πρέπει να αλλάξω τα χαρακτηριστικά του παίκτη, που θα παίξει αντί του Φορτούνη».

Η ατάκα του Καρνέζη

Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν ο ποδοσφαιριστής που εκπρόσωπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου και δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του αναφορικά με την ήττα στο πρώτο παιχνίδι. «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να νικήσουμε. Μόνο αυτό μπορούμε να πούμε. Μας πεισμώνει η τελευταία θέση, δεν μας αξίζει. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Αδικούμε εμάς και την ομάδα. Χάσαμε ματς που δεν έπρεπε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην χάσουμε τώρα και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αν δείτε που παίζουν οι παίκτες των δυο ομάδων, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Είμαστε προβληματισμένοι, στεναχωρημένοι, διότι εμείς φαινόμαστε. Δε μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Νιώσαμε και ντροπή ορισμένες φορές. Δε νικάει η φανέλα, αλλά εμείς μέσα στο γήπεδο. Τώρα τρέχουμε να προλάβουμε», ανέφερε ο Καρνέζης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ