Σώθηκαν οι Τούρκοι με πανέμορφο γκολ του Αρντά Τουράν - Νίκη 1-0 στο Καζακστάν [βίντεο] - iefimerida.gr

Σώθηκαν οι Τούρκοι με πανέμορφο γκολ του Αρντά Τουράν - Νίκη 1-0 στο Καζακστάν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ δύσκολο έργο είχε η Τουρκία για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Καζακστάν και τελικά χρειάστηκε ένα γκολ του Αρντά Τουράν στο 83ο λεπτό.

Τι και αν είχε σ'όλο το ματς 17 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι 11 στο στόχο, έναντι μόλις τεσσάρων των Καζάκων. Η Τουρκία έψαχνε απεγνωσμένα το γκολ όμως δεν το έβρισκε με τίποτα. Τελικά χρειάστηκε μια έμπνευση του ηγέτη της και άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης Αρντά Τουράν για να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Τουρκία πέρασε στην 3η θέση του 1ου ομίλου έστω και προσωρινά και θα περιμένει τα αποτελέσματα στο Ισλανδία-Τσεχία και Λετονία-Ολλανδία για να δει αν τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος θα βρίσκεται στην προνομιούχο θέση που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης στα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι του 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία Καζακστάν αρντα τουραν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ