Η σέξι μοντέλα που έγινε μπόντι μπίλντερ! [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σέξι μοντέλα που έγινε μπόντι μπίλντερ! [εικόνες]

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται απίστευτο και όμως η σέξι Βρετανίδα Τζόντι Μαρς, πρώην μοντέλο και κουνελάκι του Playboy, αποφάσισε να γίνει πρωταθλήτρια του μπόντι μπίλντινγκ και δυστυχώς τα κατάφερε!

Η Τζόντι είναι κόρη ενός πλουσιότατου ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας και από μικρή ηλικία αποφάσισε να γίνει μοντέλο ποζάροντας για διάσημα βρετανικά έντυπα από το Zoo μέχρι το Playboy. Μάλιστα συμμετείχε σε πολλά reality shows στην πατρίδα της, ενώ κατάφερε να αποκτήσει και τη δική της τηλεοπτική εκπομπή. Αφού απασχόλησε άπειρες φορές τα media με τις σέξι εμφανίσεις της, τις πλαστικές επεμβάσεις της, τα τατουάζ της και τις προκλητικές της δηλώσεις η Τζόντι αποφάσισε τα τελευταία 8 χρόνια να ασχοληθεί με το μπόντι μπίλντινγκ και κατάφερε να αποσπάσει και βραβεία σε σχετικό διαγωνισμό.

Η σέξι μοντέλα που έγινε μπόντι μπίλντερ! [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Το πριν

Η σέξι μοντέλα που έγινε μπόντι μπίλντερ! [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Και το μετά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ