18 Ιουνίου η ημερομηνία κλειδί: Συνεδριάζουν Eurogroup, ESM και Γερμανική Βουλή για την Ελλάδα - iefimerida.gr

18 Ιουνίου η ημερομηνία κλειδί: Συνεδριάζουν Eurogroup, ESM και Γερμανική Βουλή για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως η πιο κρίσιμη ημερομηνία αναδεικνύεται η 18η Ιουνίου, καθώς, θα υπάρξει πυρετός συσκέψεων με αποκλειστικό θέμα την Ελλάδα.

Η βασική συνεδρίαση είναι εκείνη του Eurogroup η οποία φαίνεται πως παίρνει τη μορφή της καταληκτικής συνάντησης για το ενδεχόμενο συμφωνίας Ελλάδας-δανειστών.

Από την Αθήνα ελπίζουν και περιμένουν πως μέχρι τότε θα έχει σημειωθεί η απαραίτητη σύγκλιση και οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρώπης θα επικυρώσουν μια συμφωνία Ελλάδας-Θεσμών.

Την ίδια ημέρα και πριν από το Eurogroup θα συνεδριάσει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) με τον Κλάους Ρέγκλινγκ να παραθέτει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ωστόσο, η τελευταία εξέλιξη είναι πως, σύμφωνα με την Καθημερινή, η Ανγκελα Μέρκελ θα καλέσει την ίδια ημέρα τη Γερμανική Βουλή για να συζητηθεί το ελληνικό ζήτημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ Γερμανική βουλή Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ