Η απίστευτη ταλαιπωρία στο ταξίδι της Εθνικής για τα Ν.Φερόε - iefimerida.gr

Η απίστευτη ταλαιπωρία στο ταξίδι της Εθνικής για τα Ν.Φερόε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα φυσικά φαινόμενα δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Δεν το κατάφερε ούτε ο πιλότος της πτήσης τσάρτερ, της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία πέταξε από την Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτη για το Τορσάβν προκειμένου να μπει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης με τα Ν.Φερόε.

Μετά από ένα ταξίδι επτά ωρών την Πέμπτη, ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροπλάνο στην Κοπεγχάγη με την Εθνική να διανυκτερεύει τελικά στη Δανία. Η κούραση από το ταξίδι και την ταλαιπωρία ήταν τέτοια, που ο Σέρχιο Μαρκαριάν έδωσε εντολή στους παίκτες να φύγουν για τα δωμάτιά τους προκειμένου να ξεκουραστούν, έχοντας μάλιστα στο μυαλό του ότι η πτήση για το Τορσάβν θα γινόταν τελικά σήμερα το πρωί στις 11:00.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να ήταν καλύτερες όμως όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να επιτρέψουν στην πτήση τσάρτερ να ταξιδέψει για τον αρχικό προορισμό. Ωστόσο ακόμη και στις χαμένες ώρες, ο Μαρκαριάν δεν κατάφερε να δουλέψει με τους παίκτες του αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή περίμεναν την απογείωση. Τελικά αυτό συνέβη λίγο πριν τις 16:00 ώρα Ελλάδας και φυσικά ολόκληρος ο προγραμματισμός άλλαξε.

Η μία και μοναδική προπόνηση πλέον θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 22:00 ενώ ο Ουρουγουανος θεωρείται βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει το πρωινό της αυριανής ημέρες για βίντεο και τις τελευταίες οδηγίες προς τους διεθνείς. Το τελευταίο πάντως που επιθυμούσε ο Μαρκαριάν τη δεδομένη χρονική στιγμή την ώρα που η ομάδα αναζητεί απεγνωσμένα τους βαθμούς, ήταν μια τέτοια ταλαιπωρία με προορισμό τα Ν.Φερόε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ