Δεν υπάρχει συμφωνία Εσκριμπά-Ολυμπιακού αυτή την στιγμή - iefimerida.gr

Δεν υπάρχει συμφωνία Εσκριμπά-Ολυμπιακού αυτή την στιγμή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανθρωπος του περιβάλλοντος του Φραν Εσκριμπά μίλησε στην «Marca» και ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ισπανό τεχνικό.

Σε διάψευση των όσων είχαν κυκλοφορήσει μέχρι αργά χθες το βράδυ, προχώρησε το «περιβάλλον» του Φραν Εσκριμπά, όσον αφορά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό. Ανθρωπος από τον στενό κύκλο του 50χρονου προπονητή, μίλησε σε δημοσιογράφο της «Marca», ο οποίος φυσικά δεν αποκάλυψε το όνομα του πληροφοριοδότη του. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι το τι είπε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ο Εσκριμπά δεν έχει λύσει ακόμη τη συνεργασία του με την Ελτσε, αφού αν κάποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 100,000 ευρώ που υπάρχει ως ρήτρα στο συμβόλαιό του για την αποδέσμευση. Στο κείμενο αναφέρεται πάντως ότι ο Εσκριμπά γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φραν εσκριμπα Ολυμπιακός ελτσε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ