Λέσχη Bilderberg: Τα «γεράκια» της παγκόσμιας οικονομίας συζητούν για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Λέσχη Bilderberg: Τα «γεράκια» της παγκόσμιας οικονομίας συζητούν για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κλειστές πόρτες, χωρίς τις οχλήσεις των δημοσιογράφων και με τον όρο ό,τι συζητηθεί να μείνει εμπιστευτικό, μια μικρή ομάδα «ειδικών» πρόκειται να συζητήσουν σήμερα το θέμα της Ελλάδας, στο πλαίσιο των εργασιών της Λέσχης Bilderberg.

Το συνέδριο της Λέσχης Bilderberg, που διεξάγεται στο ειδυλλιακό Τελφς της Αυστρίας, ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα διαρκέσει ως τις 14 του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ξένων Μέσων, για σήμερα το απόγευμα έχει κανονιστεί συζήτηση σε κλειστό κύκλο με κεντρικό θέμα τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Σε αυτή τη μικρή ομάδα μετέχουν: δύο υπουργοί Οικονομικών, τρεις πρωθυπουργοί, ο Πρόεδρος της Αυστρίας, ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Ολλανδίας, οι επικεφαλής της HSBC, της Lazard, της Deutsche Bank, της Τράπεζας Santader, μέλη της κεντρικής διοίκησης της Morgan Stanley και της Goldman Sachs (θα είναι και ο επικεφαλής της Goldman Sachs International) και ο αντιπρόεδρος της BlackRock.

Φυσικά, δεν θα υπάρξει ελληνική εκπροσώπηση σε αυτή τη συζήτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λέσχη Μπίλντερμπεργκ HSBC Goldman Sachs
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ