Ο Τόμας Τζέιν παραδέχτηκε πως κάποτε «ψωνίζονταν» για ένα σάντουιτς - iefimerida.gr

Ο Τόμας Τζέιν παραδέχτηκε πως κάποτε «ψωνίζονταν» για ένα σάντουιτς

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Hung που προβάλει το δίκτυο HBO, ο Τόμας Τζέιν που υποδύεται έναν προπονητή μπάσκετ που αναγκάζεται για οικονομικούς λόγους να γίνει αντρική πόρνη, έχει ανοίξει μέτωπα με τους gay και τώρα παλεύει να τα κλείσει.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος έκανε μια δήλωση πως θα σταματήσει να γυρίζει την σειρά όπου κάνει τον ετεροφυλοφιλικό ζιγκολό αν σε κάποιο επεισόδιο οι σεναριογράφοι βάλουν τον ήρωα που υποδύεται τον Ray να έχει ένα πέος στο στόμα του . Αυτή η δήλωσή του θεωρήθηκε ως πολύ αντι-gay.
Tώρα ο Τόμας Τζέιν με μια συνέντευξή του στο LAT μίλησε για τα χρόνια που ξεκινούσε την καριέρα του στο Λος Άντζελες και είπε: «Όπως είπε και ο Τζέιμς Ντιν, όταν είσαι ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης σε μια μεγάλη πόλη είναι δύσκολο να μην βρεθείς με το χέρι σου δεμένο πίσω από την πλάτη για να εξαναγκαστείς να δεχτείς τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου. Και εγώ ήμουν ένα παιδί στο Λος Άντζελες. Ήμουν μόλις 18 χρονών, άστεγος, κοιμόμουν στο αμάξι μου και δεν είχα καθόλου χρήματα. Αναγκάστηκα να πηγαίνω στην Σάντα Μόνικα και να αφήνω κάποιον τύπο να μου αγοράζει ένα σάντουιτς, αν ξέρεις τί εννοώ» και προσθέτει «Εξερευνούσα την σεξουαλική μου ταυτότητα... ήταν και μία ρήξη με τον συντηρητικό τρόπο με τον οποίο με είχαν μεγαλώσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ