Το ανανεωμένο Fiat 500 θα παρουσιαστεί στις 4 Ιουλίου - iefimerida.gr

Το ανανεωμένο Fiat 500 θα παρουσιαστεί στις 4 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο σημαντικό μοντέλο της Fiat των τελευταίων δεκαετιών, που ταυτόχρονα αποτελεί και τη βάση της γκάμας της, το 500 θα παρουσιαστεί ανανεωμένο στις 4 Ιουλίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που καταγράφηκαν στο www.carzine.gr οι αλλαγές δεν θα είναι μεγάλες.

Έτσι η καινούργια εκδοχή του 500 θα έχει καινούργιους προφυλακτήρες και προβολείς, καθώς και άλλα πίσω φώτα, ενώ στο εσωτερικό πέρα από το νέο σύστημα infotainment θα υπάρχουν, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, νέες επενδύσεις και διαφοροποιημένοι αεραγωγοί.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας φυσικά κάθε άλλο παρά τυχαία είναι και παρά τις στενές πλέον σχέσεις της ιταλικής εταιρείας με τις ΗΠΑ, έπειτα από την εξαγορά της Chrysler, δεν έχει καμία σχέση με την Αμερικανική ημέρα της ανεξαρτησίας.

Αντίθετα έχει άμεση σχέση με το αρχέτυπο 500, που είχε παρουσιαστεί στις 4 Ιουλίου λοιπόν του 1957 με οροφή τύπου canvas top για λόγους κόστους και έναν αερόψυκτο, δικύλινδρο κινητήρα 479 κυβικών, ο οποίος απέδιδε 13(!) ίππους και μπορούσε να κινήσει το βάρους 470 κιλών αυτοκινητάκι μέχρι και με 80 χλμ./ ώρα.

Το ανανεωμένο Fiat 500 θα παρουσιαστεί στις 4 Ιουλίου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FIAT 500ρακι αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ