To τελευταίο Σταρ Τρεκ συνέδριο του Σποκ - iefimerida.gr

To τελευταίο Σταρ Τρεκ συνέδριο του Σποκ

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο του θρυλικού Σποκ στην τηλεοπτική σειρά Σταρ Τρεκ δήλωσε πως δεν αντέχει να συμμετέχει άλλο σε συνέδρια των αναρίθμητων φαν της σειράς.
Το πιο πρόσφατο συνέδριο Σταρ Τρεκ θα γίνει στο Σικάγο με αφορμή την συμπλήρωση 45 χρόνων από την πρεμιέρα της σειράς το 1966 και ο Λέοναρντ Νίμοϊ, ο άνθρωπος που κατάφερε να ταυτιστεί με τον τηλεοπτικό Σποκ με τα μυτερά αυτιά και την θρυλική ατάκα «Ζήσε πολύ και μακροημέρευε» δήλωσε πως η ηλικία του δεν του επιτρέπει πια τη συμμετοχή του σε τέτοια συνέδρια. Αυτό λοιπόν θα είναι το τελευταίο συνέδριο του Σποκ.
Θυμίζουμε ότι τα συνέδρια Σταρ Τρεκ τα διοργανώνει εδώ και τρεις δεκαετίες η εταιρεία Creation Entertainment και ο πρόεδρος της εταιρείας δήλωσε «Πως η απουσία του Νίμοϊ θα είναι μεγάλη απώλεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ