Παπανδρέου: «Μη χαριστείτε σε κανέναν» - iefimerida.gr

Παπανδρέου: «Μη χαριστείτε σε κανέναν»

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μη χαριστείτε σε κανέναν, αυτό είναι το αίσθημα δικαίου που ζητά ο ελληνικός λαός», είπε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στα στελέχη της υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ. Ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο της υπηρεσίας.

Πρόκειται για τη νεοσύστατη υπηρεσία του Σώματος, με την οποία επιδιώκει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να κυνηγήσει τη δασμοφοροδιαφυγή, το οικονομικό έγκλημα, τα εγκλήματα του διαδικτύου καθώς και σύγχρονες μορφές οικονομικού εγκλήματος που αναπτύσσονται το τελευταίο διάστημα στη χώρα.

Την ίδια ώρα πάντως που ο πρωθυπουργός έφθανε στη ΓΑΔΑ, ένστολοι αστυνομικοί που διαμαρτύρονται για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τις μειώσεις των μισθών είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Ωστόσο συνάντησαν μπλόκο από συναδέλφους τους, και παρέμειναν συγκεντρωμένοι στην Οδό Φειδιππίδου, χωρίς να μπορέσουν να φτάσουν στην είσοδο της αστυνομικής διεύθυνσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ