Προς Ιντερ οδεύει ο Παϊτίμ Κασάμι - iefimerida.gr

Προς Ιντερ οδεύει ο Παϊτίμ Κασάμι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βήμα από την μεταγραφή του στην Ιντερ βρίσκεται ο Παϊτίμ Κασάμι όπως τουλάχιστον παρουσιάζει ο ιταλικός Τύπος.

Το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι επιστρέφει στο προσκήνιο αφού όπως παρουσιάζει δημοσίευμα της «Gazztta dello Sport», ο Ελβετός έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών, ο Κασάμι προτάθηκε στους «νερατζούρι» από τον Μίνο Ραϊόλα, τον μάνατζερ, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλές μεταγραφές ποδοσφαιριστών στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι και ο εκπρόσωπος του Κασάμι και οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Ιντερ είδε με θετικό μάτι την απόκτηση του άσου του των ερυθρολεύκων.

Ολα αυτά φυσικά δεν επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό όμως ούτε και διαψεύδονται. Το σίγουρο είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδας ενώ αποκλείεται να υπάρξει κάποια συμφωνία για ποδοσφαιριστή αν πρώτα δεν ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ελληνικής ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιτιμ κασαμι Ίντερ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ