Σφοδρή επίθεση Διαμαντόπουλου σε Ψαριανό - Τον αποκάλεσε «Κασιδιαρέο», τραμπούκο και θαμώνα τουαλετών - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση Διαμαντόπουλου σε Ψαριανό - Τον αποκάλεσε «Κασιδιαρέο», τραμπούκο και θαμώνα τουαλετών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον σάλο που προκάλεσε ο τηλεοπτικός καβγάς του Γρηγόρη Ψαριανού με τη Θεανώ Φωτίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ανέλαβε χρέη υπερασπιστή της τιμής της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Διαμαντόπουλος στολίζει με απίστευτους και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς τον βουλευτή του Ποταμιού. Συγκεκριμένα, τον αποκαλεί «Κασιδιαρέο», «τραμπούκο» και «θαμώνα τουαλετών» σε κρίσιμες ψηφοφορίες.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου

«Το ακραίο κέντρο δεν υπολείπεται σε "κασιδιαρέους"... Το ερώτημα είναι ο δήθεν φορέας του καινούργιου το Ποτάμι, που δήθεν "καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται" θα πάρει θέση, όχι μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά την εν γένει συμπεριφορά του τραμπούκου (θαμώνα τουαλετών σε κρίσιμες ψηφοφορίες) εντός της ολομέλειας της Βουλής;».

Σφοδρή επίθεση Διαμαντόπουλου σε Ψαριανό - Τον αποκάλεσε «Κασιδιαρέο», τραμπούκο και θαμώνα τουαλετών | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ