Ερευνα για «στήσιμο» στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - iefimerida.gr

Ερευνα για «στήσιμο» στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2, μπήκε στο στόχαστρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ως ύποπτο για χειραγώγηση.

Η Μπαρτσελόνα στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε καταφέρει να προηγηθεί με σκορ 2-0 όμως μέσα σε εννέα λεπτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Λούκας να ξεκινά την αντεπίθεση με δικό του γκολ.

Η Ντεπορτίβο κράτησε το 2-2 μέχρι τέλους και με αυτό το βαθμό κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Ομως η φωτιά άναψε όταν λίγες ημέρες αργότερα ο αμυντικός της ομάδα της Γαλικίας, Αλμπέρτο Λόπο δήλωσε στο Canal +, πως με το σκορ στο 2-2 ζήτησε από τον Τσάβι να... χαλαρώσουν και να μην ψάξουν τη νίκη.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, mundodeportivo, η Liga έδωσε εντολή να διεξαχθεί έρευνα και μάλιστα αυτό δεν είναι το μοναδικό ματς που ερευνάται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ