Η 10άδα του Μαρκαριάν και ο Μήτρογλου - Εκτός ο Φορτούνης ενόψει Ν.Φερόε [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 10άδα του Μαρκαριάν και ο Μήτρογλου - Εκτός ο Φορτούνης ενόψει Ν.Φερόε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πετάει σήμερα για το Τορσάβν όπου το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τα Ν.Φερόε για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 στη Γαλλία και ο Σέρχιο Μαρκαριάν έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός είδε όλη την εβδομάδα τους παίκτες του να δείχνουν αρκετά ευδιάθετοι και σοβαροί στην προετοιμασία τους για μια ακόμη κρίσιμη αναμέτρηση. Προβλήματα δεν υπήρξαν παρά μόνο στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους όπου ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Η 10άδα του Μαρκαριάν και ο Μήτρογλου - Εκτός ο Φορτούνης ενόψει Ν.Φερόε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φανερή επιθυμία του είναι να βάλει στην 11άδα όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες που έχουν το γκολ. Αρχική του σκέψη ήταν να χρησιμοποιήσει τον Σάμαρη ως εξάρι και τους Φορτούνη, Κονέ στο δημιουργικό κομμάτι όμως ο τραυματισμός του άσου του Ολυμπιακού, φαίνεται πως οδηγεί στην 11άδα τον Ταχτσίδη και τους Κονέ, Σάμαρη μπροστά του.

Η 10άδα του Μαρκαριάν και ο Μήτρογλου - Εκτός ο Φορτούνης ενόψει Ν.Φερόε [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης και η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σταφυλίδη. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ταχτσίδης, Σάμαρης και Κονέ με τους δύο τελευταίους να αγωνίζονται μπροστά από τον πρώην παίκτη της Βερόνα. Στα άκρα της επίθεσης θα χρησιμοποιηθούν όπως και με την Ουγγαρία οι Χριστοδουλόπουλος και Φετφατζίδης ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Μήτρογλου συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός αντί του Καρέλη.

Η 10άδα του Μαρκαριάν και ο Μήτρογλου - Εκτός ο Φορτούνης ενόψει Ν.Φερόε [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ