Ημέρας κρίσης στην ΑΕΚ - Σήμερα το ραντεβού Μπάγεβιτς-Δέλλα - iefimerida.gr

Ημέρας κρίσης στην ΑΕΚ - Σήμερα το ραντεβού Μπάγεβιτς-Δέλλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε και τυπικά τη σεζόν στο Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Super League και σήμερα οι παίκτες της θα προπονηθούν για τελευταία φορά πριν αναχωρήσουν για τις διακοπές τους. Ωστόσο το επόμενο 48ωρο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Τραϊανό Δέλλα και για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Οπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Ενωσης, το ραντεβού του με τη διοίκηση είναι προγραμματισμένο και όλα θα κριθούν μέχρι την Παρασκευή. Η σημερινή προπόνηση είναι στις 18:30 και πριν από αυτήν, ο Ελληνας τεχνικός θα έχει συνάντηση με τον Μπάγεβιτς όπου οι δύο άντρες αναμένεται να συζητήσουν αναλυτικά για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και για το μέλλον. Μετά τον Μπάγεβιτς, θα υπάρξει συνάντηση του Δέλλα και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση για την παραμονή ή όχι του 39χρονου προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «τίγρης» δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν ο Δέλλας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ΑΕΚ. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη συζήτηση που θα έχουν οι δυο τους αλλά και απ' όσα θα του μεταφέρει ο Μπάγεβιτς, μετά τη συνάντηση που θα έχει και ο ίδιος με τον «Τράι». Είναι πάντως δεδομένο ότι το θέμα θα έχει κλείσει μέχρι την Παρασκευή αφού στην Ενωση δεν θέλουν να χάσουν χρόνο όσον αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ