Νίκη έστω με 1-0 στο τελευταίο λεπτό θέλουν οι διεθνείς κόντρα στα Ν.Φερόε [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκη έστω με 1-0 στο τελευταίο λεπτό θέλουν οι διεθνείς κόντρα στα Ν.Φερόε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη των Ν.Φερόε πλησιάζει και ο Σέρχιο Μαρκαριάν είδε τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν την απογευματινή προπόνηση δίχως προβλήματα. Νίκη με γκολ έστω και στο τελευταίο λεπτό, θα έκανε χαρούμενο τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει μιας ακόμη κρίσιμης αναμέτρησης στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τον Σέρχιο Μαρκαριάν να βλέπει τους παίκτες του σε καλή κατάσταση. Η προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα πετάξει με προορισμό τα Ν.Φερόε όπου το Σάββατο στις 21:45 θα ψάξει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε ότι ακόμη και νίκη με σκορ 1-0 στο τελευταίο λεπτό θα τον χαροποιούσε ιδιαίτερα αφού θα διατηρούσε ζωντανή την Εθνική στο κυνήγι της πρόκρισης ενώ ο Δημήτρης Κολοβός παραδέχθηκε ότι υπάρχει πίεση στους παίκτες.

«Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Πρέπει να κερδίσουμε. Είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ και μόνο εάν πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Πρέπει να βάλουμε γκολ για να νικήσουμε, αλλά δεν πρέπει να δεχθούμε κιόλας όμως. Το ματς αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο πιστεύουν κάποιοι επειδή ακούνε ένα όνομα μιας ομάδας η οποία δεν έχει κάνει κάτι. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς και έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό. Σίγουρα αισθανόμαστε πίεση. Βλέπουμε ότι δεν χωρά λάθος και πρέπει να νικήσουμε όλα τα ματς για να ελπίζουμε. Τα πράγματα είναι απλά. Μπαίνουμε με καθαρό μυαλό να πάρουμε το ματς. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος και αν νικήσουμε με 1-0 με γκολ στο 90'», τόνισε ο άσος της Ντόρτμουντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ