Πρώτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό με θέμα το περιβάλλον για Ελληνίδα μαθήτρια - iefimerida.gr

Πρώτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό με θέμα το περιβάλλον για Ελληνίδα μαθήτρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στο «γκρίζο» της οικονομικής κατάστασης, οι μαθητές χαρίζουν λάμψη στον ελληνικό ουρανό, διαπρέποντας και κερδίζοντας βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Αυτή τη φορά, μαθήτρια διαπολιτισμικού σχολείου έγινε ρεπόρτερ και συνέγραψε άρθρο για τις αστικές καλλιέργειες, κατακτώντας το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό του «Young Reporters for the Enviroment».

Οι αστικές καλλιέργειες, που ήταν και το θέμα του άρθρου, παρουσιάζουν ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στη χώρας μας και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη.

Δημιουργός του άρθρου είναι η μαθήτρια της Α’ Λυκείου, Πατρέλη Μαρία υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη της εκπαιδευτικού, κ. Νένου Χρυσούλας, ΠΕ06.

Ο διαγωνισμός του Παγκόσμιου Δικτύου «Young Reporters for the Environment» υποστηρίζεται από την UNESCO, το Διεθνές Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Περιβαλλοντικής Οικονομίας (ΙΙΕΕΕ), το Ίδρυμα της Εταιρείας Wrigley, το Διεθνές Δίκτυο Μαθητών Δημοσιογράφων, καθώς και το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ