«Χωρίζουν» Ρεάλ Μαδρίτης και Ικερ Κασίγιας μετά από 15 χρόνια - iefimerida.gr

«Χωρίζουν» Ρεάλ Μαδρίτης και Ικερ Κασίγιας μετά από 15 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα αποτελέσει τις επόμενες μέρες ο Ικερ Κασίγιας, έπειτα από 15 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο.

Οπως μεταδίδει ο ισπανικός Τύπος, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους αφού η διοίκηση της Ρεάλ προχωρά στην απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα. Ο Κασίγιας, του οποίου οι σχέσεις με τους οπαδούς της ομάδας τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκονται σε καλό επίπεδο, δεν επιθυμούσε να παραμείνει ως 2η επιλογή και για το λόγο αυτό δεν αρνήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του και να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Το σίγουρο είναι πως αρκετές ομάδες θα βγουν στην αγορά για να τον αποκτήσουν και μάλιστα ως ελεύθερο κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν να κάνουν μόνο με το συμβόλαιό του. Εκτός από την Αρσεναλ όπου ο Αρσέν Βενγκέρ έχει εκφράσει αρκετές φορές το ενδιαφέρον του, το φαβορί αυτή την στιγμή φέρεται να είναι η Φενέρμπαχτσε, η οποία δείχνει έτοιμη να υλοποιήσει κάθε επιθυμεία του παίκτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ