Η λύση για οικονομία στο ξύρισμα έρχεται από τη Ρωσία - iefimerida.gr

Η λύση για οικονομία στο ξύρισμα έρχεται από τη Ρωσία

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας δάσκαλος στη Ρωσία, ο οποίος αναγκαστικά λόγω επαγγέλματος πρέπει να ξυρίζεται κάθε μέρα, βρήκε μια πρωτότυπη λύση για να μην πληρώνει ένα σκασμό λεφτά σε ξυραφάκια.

Ο 35χρονος Άλεξ Καρπένκο έμαθε από τον παππού του, βετεράνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, πως να ξυρίζεται με διάφορα αντικείμενα που έχει στη διάθεσή του. Αφού έκανε διάφορα πειράματα, κατέληξε σε δύο «ξυραφάκια», ένα τσεκούρι κι ένα φτυάρι, και για ευνόητους λόγους προτίμησε το δεύτερο.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα, «τα ξυραφάκια είναι μια ακριβή και περιττή πολυτέλεια. Ο παππούς μου στον πόλεμο ξυριζόταν με ότι έβρισκε μπροστά του, από πέτρες μέχρι κονσέρβες. Το γεγονός αυτό μου έκανε τόση εντύπωση που αποφάσισα να κάνω το ίδιο. Στην αρχή είχα καταλήξει στο τσεκούρι, αλλά όταν το είδε η γυναίκα μου στο μπάνιο φρίκαρε. Για αυτό κρέμασα το τσεκούρι μου και πήρα ένα καλά ακονισμένο φτυάρι, που σίγουρα είναι ασφαλέστερο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ