Απειλές για τη ζωή του δέχτηκε ο Μπραντ Πιτ - iefimerida.gr

Απειλές για τη ζωή του δέχτηκε ο Μπραντ Πιτ

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις το 2004 ανακάλυψε ο ηθοποιός Μπραντ Πιτ ότι οι Αμερικάνοι δεν είναι και ο πιο δημοφιλής λαός, όταν ενώ βρισκόταν στο Άμστερνταμ, η προφορά του παρά λίγο να τον βάλει σε μπελάδες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Total Film, όταν βρισκόταν στο Άμστερνταμ το 2004 για τα γυρίσματα της ταινίας «Ocean's Twelve» (Η Συμμορία των 12), ένα βράδυ αποφάσισε να κάνει μόνος του βόλτα με το ποδήλατό του στους δρόμους της πόλης, αλλά χάθηκε.

Ο Μπραντ δεν πτοήθηκε, και ζήτησε πληροφορίες από κάποιους ντόπιους που έβγαιναν από ένα τοπικό μπαρ. Όταν όμως αυτοί άκουσαν την αμερικάνικη προφορά του, αντί να του δώσουν οδηγίες, τον έβρισαν λέγοντας του: «Γαμ....νε Αμερικάνε θα σε σκοτώσουμε».

Φυσικά ο ηθοποιός έφυγε όπως όπως από εκεί, φοβισμένος, αλλά και προβληματισμένος. Ο Μπραντ, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε συνηθίσει να εισπράττει από τους απλούς θνητούς μόνο αγάπη και θαυμασμό, ανακάλυψε τότε ότι οι δύο πόλεμοι που διεξήγαγε εκείνη την περίοδο ο πρόεδρος Μπους σε Ιράκ και Αφγανιστάν, είχαν επηρεάσει και τη δική του δημοτικότητα.

«Μου φάνηκε περίεργη η αντίδρασή τους γιατί έχουμε συνηθίσει να είμαστε οι Αμερικάνοι, οι άνθρωποι που ζουν στη χώρα των ευκαιριών. Τα πράγματα όμως μάλλον έχουν αλλάξει...», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ