Αυτοί είναι οι 59 φορείς που κινδυνεύουν με διακοπή χρηματοδότησης - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι 59 φορείς που κινδυνεύουν με διακοπή χρηματοδότησης

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο βαρύ όνομα στη μαύρη λίστα των 59 φορέων που δεν έστειλαν στοιχεία για τα οικονομικά τους και κινδυνεύουν να χάσουν τη δημόσια χρηματοδότηση είναι ο ΗΣΑΠ. Ωστόσο, από τους 59 φορείς οι περισσότεροι είναι οι «συνήθεις» ύποπτοι, δηλαδή δημοτικές επιχειρήσεις και ασφαλιστικά ταμεία που φτάνουν στους 34.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά, ο Οργανισμός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, οι κοινωφελείς επιχειρήσεις των Δήμων Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Πατρέων, Βόλου, το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Βόλου κα.

Επιπλέον, υπάρχουν 7 ταμεία που δεν απέστειλαν στοιχεία, στα οποία φιγουράρει το Μετοχικό Ταμείο Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος και τα Ταμεία Αλληλοβοηθείας Προσωπικού Τραπέζης Πίστεως και Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Τη μαύρη λίστα με τους... ανυπότακτους που δεν έστειλαν στοιχεία κλείνουν οι φορείς που ανήκουν στο υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ