Σάλος από το νέο βιβλίο για την Γουίτνεϊ Χιούστον [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάλος από το νέο βιβλίο για την Γουίτνεϊ Χιούστον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο βιβλίο για την Γουίτνεϊ Χιούστον που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες έρχεται να προκαλέσει σάλο στην Αμερική μια και σύμφωνα με τον συγγραφέα η διάσημη τραγουδίστρια είχε σχέση με γυναίκα και μάλιστα συνεργάτιδα της.

Σάλος από το νέο βιβλίο για την Γουίτνεϊ Χιούστον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στη βιογραφία με τίτλο «Whitney & Bobbi Kristina: The Deadly Price of Fame», ο συγγραφέας Ιαν Χάλπεριν, ισχυρίζεται πως η θρυλική τραγουδίστρια ήταν κάτι παραπάνω από φίλη με τη στενή συνεργάτιδά της, Ρόμπιν Κρόφορντ.

Σάλος από το νέο βιβλίο για την Γουίτνεϊ Χιούστον [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας, η Χιούστον έπεσε θύμα εκβιασμού το 1992, μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Σωματοφύλακας», από έναν δικηγόρο, ο οποίος την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει την ομοφυλοφιλική σχέση της αν δεν του κατέβαλλε 250.000 δολάρια. Επικαλούμενος την έκθεση του FBI, ο Χάλπεριν αναφέρει πως ο πατέρας της Χιούστον, Τζον, «διευθέτησε» την υπόθεση, αν και δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα έδωσε για να «φιμώσει» τον εκβιαστή.

Σάλος από το νέο βιβλίο για την Γουίτνεϊ Χιούστον [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Λίγους μήνες αργότερα, η Γουίτνεϊ παντρεύτηκε τον Μπόμπι Μπράουν, ενώ, όπως σημειώνεται στο βιβλίο, δώρισε στην Κρόφορντ μία μαύρη Porche, ως ένδειξη «φιλίας».

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ένας πρώην bodyguard της τραγουδίστριας, είπε, πως ο πατέρας της Γουίτνεϊ ανησυχούσε πως η Κρόφορντ θα αποκαλύψει την σχέση της με την τραγουδίστρια και για αυτό προσέφερε στον άνδρα 6.000 δολάρια για να την εκφοβίσει. Οταν εκείνος αρνήθηκε η Χιούστον διέταξε τους υπόλοιπους bodyguards να προσέχουν την φίλη της.

Σάλος από το νέο βιβλίο για την Γουίτνεϊ Χιούστον [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην κόρη της Χιούστον την Μπόμπι Κριστίνα την οποία ο συγγραφέας χαρακτηρίζει ως ένα άγριο παιδί, εθισμένο στα ναρκωτικά και με τάσεις αυτοκτονίας ήδη από την εφηβεία.

Σάλος από το νέο βιβλίο για την Γουίτνεϊ Χιούστον [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι η Μπόμπι Κριστίνα ήταν μόλις 12 ετών όταν μπήκε μαζί με την μητέρα της σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2005, όπως αναφέρει η Daily Mail. Ενώ πριν γίνει 15 ετών εισήχθη σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για παρακολούθηση αφού πρώτα προσπάθησε να μαχαιρώσει τη μητέρα της και να βλάψει τον εαυτό της, αναφέρει το βιβλίο επικαλούμενο πηγή.

Σάλος από το νέο βιβλίο για την Γουίτνεϊ Χιούστον [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Σάλος από το νέο βιβλίο για την Γουίτνεϊ Χιούστον [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ