Στη Φενέρμπαχτσε για δύο χρόνια ο Περέιρα - iefimerida.gr

Στη Φενέρμπαχτσε για δύο χρόνια ο Περέιρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεδομένη συμφωνία της Φενέρμπαχτσε με τον Βίτορ Περέιρα σε συμβόλαιο δύο ετών κάνουν λόγο οι Πορτογάλοι, αναφέροντας μάλιστα ότι εντός της ημέρας θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την τουρκική ομάδα.

Οπως αποκαλύπτει η πορτογαλική ιστοσελίδα maisfutebol.pt, ο Βίτορ Περέιρα έδωσε τα χέρια χθες με τη Φενέρ και σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Ολυμπιακό. Η λύση της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους αναμένεται εντός της ημέρας και αυτό περιμένει η Φενέρμπαχτσε για να ανακοινώσει και επίσημα τη συμφωνία. Ο Περέιρα θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη Φενέρ, στην οποία θα συναντήσει και δύο συμπατριώτες του, τον Μπρούνο Αλβες και τον Ραούλ Μεϊρέλες.

Με την ανακοίνωση της συνεργασίας, ανοίγει αυτόματα και ο δρόμος για τον Ολυμπιακό προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Περέιρα. Ηδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ κάποιο από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει μέσω του ισπανικού και του γαλλικού Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ